Stiahnite si PDF
Ročná správa 2014
ROČNÁ SPRÁVA 2014
sk en

Ročná správa - 05. vedenie spoločnosti

Ročná správa

Predstavenstvo

Ing. Peter Máčaj
predseda
Ing. Ivan Kostelný
podpredseda
Ing. Juraj Kováčik
člen
Ing. Peter Tomášek
člen


Ing. Michal Navrátil
podpredseda (do 30.9.2014)

Dozorná rada

Marek Engler
člen
Ing. Erik Lehotský
člen
Ing. Marta Rošteková, PhD.
člen


RNDr. Jozef Klein
predseda (do 30.9.2014)
Ing. Branislav Tkáčik
člen (do 30.9.2014)
Jacek Duch
člen (do 30.9.2014)
Ročná správa - Ing. Peter Máčaj (generálny riaditeľ) Ing. Peter Máčaj (generálny riaditeľ)
Absolvoval štúdium na Fakulte elektrotechniky a informatiky Slovenskej technickej univerzity v Bratislave. Začiatky jeho profesionálnej kariéry sa spájajú so spoločnosťou PVT Bratislava. Neskôr stál pri zrode spoločnosti Slovanet, a. s., v ktorej aj v súčasnosti pôsobí ako generálny riaditeľ a predseda predstavenstva. Peter Máčaj je jedným z najskúsenejších manažérov v telco biznise s viac ako 15-ročnými skúsenosťami na vrcholových pozíciách.
Ročná správa - Ing. Miroslav Beňo (výkonný riaditeľ a obchodný riaditeľ pre korporátny predaj) Ing. Miroslav Beňo (výkonný riaditeľ a obchodný riaditeľ pre korporátny predaj)
Vyštudoval Slovenskú technickú univerzitu v Bratislave a v priebehu svojho profesného postupu pracoval na vedúcich pozíciách najmä obchodného zamerania vo viacerých softvérových a telekomunikačných spoločnostiach, stál napríklad aj pri zrode spoločnosti EuroWeb. Neskôr pôsobil aj v oblasti manažérskeho vzdelávania. Po úspešnom rozbehu projektu zefektívňovania firemných procesov v Slovanete bol navrhnutý a od februára 2013 menovaný do funkcie výkonného riaditeľa spoločnosti.
Ročná správa - Ing. Rastislav Faith (prevádzkový riaditeľ) Ing. Rastislav Faith (prevádzkový riaditeľ)
Absolvoval štúdium na Fakulte elektrotechniky Žilinskej univerzity, odbor Telekomunikácie. Pracovnú kapitolu svojho životopisu začl písať v Slovenských Telekomunikáciách ako technik. Následne pôsobil 9 rokov u mobilného operátora Orange, v ktorom na technickom úseku zodpovedal za plánovanie a dizajn GSM a UMTS sietí. V Slovanete je od roku 2008, kedy nastúpil na pozíciu vedúceho oddelenia výstavby a údržby siete. Od marca 2011 je riaditeľom prevádzkového úseku a zastrešuje oblasť telekomunikačných sietí, IT, technickej podpory, logistiky a vzťahov s prevádzkovateľmi.
Ročná správa - Mgr. Michaela Hercegová (riaditeľka ľudských zdrojov) Mgr. Michaela Hercegová (riaditeľka ľudských zdrojov)
Vyštudovala Filozofickú fakultu Univerzity Komenského, odbor pracovná psychológia. Pôsobila v personálnej a vzdelávacej agentúre a neskôr v Joint Venture americkej nadnárodnej korporácie Molex, Inc. So spoločnosťou Slovanet spolupracovala najprv ako externý konzultant pri budovaní systému riadenia ľudských zdrojov, neskôr nastúpila na pozíciu ich riaditeľky.
Ročná správa - Dušan Križan (obchodný riaditeľ pre rezidenčný predaj) Ing. Dušan Križan (obchodný riaditeľ pre rezidenčný predaj)
Vyštudoval podnikový manažment na Ekonomickej univerzite v Bratislave a v telekomunikačnej brandži pôsobí od roku 2005 v oblastiach zákazníckej starostlivosti, produktového manažmentu a obchodu aj vo vedúcich pozíciách. Do Slovanetu nastúpil v roku 2011 na pozíciu vedúceho oddelenia predaja pre rezidenčných zákazníkov. Po jeho transformácii na samostatný úsek začiatkom roku 2013 je Dušan Križan obchodným riaditeľom pre rezidenčný predaj.
Ročná správa - Ing. Ján Michlík (riaditeľ úseku podpory predaja) Ing. Ján Michlík (riaditeľ úseku podpory predaja)
Krátko po ukončení štúdia na Fakulte elektrotechniky a informatiky na Technickej Univerzite v Košiciach založil spoločnosť AmiTel, poskytujúcu telekomunikačné služby v Poprade a okolí. Po spojení so spoločnosťou Slovanet v roku 2008 pôsobil ako produktový manažér, neskôr ako vedúci oddelenia produktového manažmentu a marketingu. V súčasnosti je riaditeľom celého úseku podpory predaja.
Ročná správa - Ing. Marta Rošteková, PhD. (finančná riaditeľka) Ing. Marta Rošteková, PhD. (finančná riaditeľka)
Okrem absolvovania vysokoškolského štúdia ekonómie v Bratislave má za sebou viaceré kurzy manažmentu na Viedenskej univerzite. Diplom v oblasti biznisu a ekonómie získala na belgickej University of Antwerp a titul Master of Arts na Univerzite v Pittsburghu v americkej Pennsylvánii. Niekoľko rokov pracovala na analytických pozíciách v bankovom sektore. V Slovanete pôsobí ako finančná riaditeľka.